De gevorderde klassieke leerlingen van Balletschool Sietske van Kan dansen het ballet “ La Sylphide”. La Sylphide is een van de oudste nog overgebleven balletten en een pareltje in de stijl van de Deense choreograaf August Bournonville. De jonge Schot James wordt op zijn huwelijksdag wakker gekust door een etherisch, gevleugeld wezen, een luchtgeest (sylfe). James is betoverd door haar schoonheid en zet alles op het spel om een onbereikbare liefde achterna te gaan... 

De jongste leerlingen en modern/jazz dansers laten zien wat hun inspireert. Het resultaat is een gevarieerd programma met dansen uit onder andere Grease, Cats en Don Quichot. De allerjongste dansertjes, onze peuters en kleuters, dansen alleen mee in de middagvoorstelling.

Deze voorstelling valt onder Verhuring. Naast het door onze eigen programmeurs geselecteerde aanbod voorstellingen zijn er regelmatig voorstellingen die worden georganiseerd door externe partijen. Dit kunnen amateur- en semiprofessionele gezelschappen zijn die wij een podium bieden.

U kunt hier uw reactie plaatsen
za 6 apr 2019

Verhuring

Aanvang 20:00 uur

Kaarten € 16,00

Twitter

Kalender