3 DAGEN VERRASSENDE VOORSTELLINGEN VOOR EEN TIENTJE*
Weet u eigenlijk wel hoe leuk, bijzonder, verrassend, ontroerend en fantastisch Castellum is? Dat ontdekt u allemaal tijdens het allerleukste weekend van het jaar: het Theaterweekend! Ook dit jaar organiseren wij in alle hoeken en gaten van het theater bijzondere activiteiten.

RAAK – Het Betoverende Sprookjesbal
De meiden van Raak! belanden in een spannende zoektocht naar het Sprookjesbal dat plaatsvindt in het prachtige kasteel van de prins. Wat de meiden niet weten, is dat de drie boze zusters er een stokje voor willen steken zodat ze niet uitgenodigd worden. ‘Het Betoverende Sprookjesbal’ is een heerlijke familievoorstelling vol humor en spanning. De hulp van de kleine prinsen en prinsessen in de zaal is hard nodig, want gaat het ze lukken om op tijd op het Sprookjesbal te komen?

Kom naar het Sprookjesbal van Raak!
Daan, Nouk en Sharon nodigen alle kinderen uit om in hun mooiste jurk of coolste outfit te komen en aanwezig te zijn op het meest bijzondere bal van Nederland. Kom dus verkleed naar het theater en doe mee aan het Sprookjesbal.
 
Ook nog te zien tijdens het Theaterweekend:
25 januari 2019 | Rabozaal | Nashville Night: The Road To Bluebird Café | Ga terug in de tijd op een avond vol Country en Americana in The Bluebird Café! Na afloop treedt singer songwriter Sabine Bouw op.
26 januari 2019 | Fonds Alphenzaal | Vuile Huichelaar |Lekker meeblèren in een zaal vol vrouwen…. Na afloop genieten een spetterend optreden van Delise.
26 januari 2019 | Rabozaal | Op Sterk Water |…En parkeer je man bij deze hilarische improvisatiecabaretgroep! Na afloop genieten een spetterend optreden van Delise.

Op zondag 27 januari 2019 openen wij de deuren voor een Open Huis met heel veel activiteiten!
 
 
* u betaalt € 10,- voor uw kaartje en € 3,35 voor uw (pauze)drankje en garderobe de totaalprijs van een theaterweekendkaartje is ​€ 13,35

VIP-KAARTactie BankGiro Loterij
Van 7 t/m 11 januari 2019 kunnen VIP-KAARThouders maximaal 2 vrijkaarten bestellen voor een van de voorstellingen van het Nationaal Theaterweekend. De kaarten zijn online, per telefoon of bij de kassa te bestellen. Per voorstelling is hiervoor een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op=op. N.B. Bij de kaartcontrole op de dag van de voorstelling dient een geldige BankGiro Loterij VIP-KAART getoond te kunnen worden.

U kunt hier uw reactie plaatsen
zo 27 jan 2019

Aanvang 14:00 uur

Kaarten € 13,35

Twitter

Kalender