3 DAGEN VERRASSENDE VOORSTELLINGEN VOOR EEN TIENTJE*
Weet u eigenlijk wel hoe leuk, bijzonder, verrassend, ontroerend en fantastisch Castellum is? Dat ontdekt u allemaal tijdens het allerleukste weekend van het jaar: het Theaterweekend! Ook dit jaar organiseren wij in alle hoeken en gaten van het theater bijzondere activiteiten.  

LET OP:  Voor deze voorstelling zijn geen kaarten meer beschikbaar voor VIP-KAARThouders van de Bank Giro Loterij.

Je kent Op Sterk Water al en gaat dit jaar dus weer. Of je bent nog onwetend, maar staat open voor een magische theaterbelevenis. Check dit seizoen in bij de nieuwste, ongelooflijk grappige en muzikale show van Nederlands beste impro-cabaretgroep. Met 'HOTEL' heeft Op Sterk Water zichzelf én het genre opnieuw uitgevonden. Steeds staat de lobby van hun hotel in een andere stad. De gastheren luisteren nauwkeurig naar de laatste nieuwtjes, de sores en gebruiken van de plaatselijke bevolking. Zo ontstaat elke avond een volledig nieuw plot vol hilarische intriges en onverwachte wendingen. Ondersteund door een muzikant, interactieve projecties en een magische lift, onderzoeken ze hoe gastvrij we eigenlijk zijn. ‘HOTEL’ is een geïmproviseerde voorstelling die haar gasten onbedaarlijk laat lachen op een reis die ze nooit zullen vergeten.

****  "Hotel is verbale acrobatiek van het allerhoogste niveau. De spelers laten hun briljante invallen vrij door de ruimte zweven om telkens net op het juiste moment weer bij de ander aan te haken. En dit alles zonder vangnet. Pure klasse."  ~ De Theaterkrant.

Na afloop van de voorstelling verzorgt Delise een spetterend optreden in de BDO-foyer.

Ook nog te zien tijdens het Theaterweekend:
25 januari 2019 | Rabozaal | Nashville Night: The Road To Bluebird Café | Ga terug in de tijd op een avond vol Country en Americana in The Bluebird Café! Na afloop treedt singer songwriter Sabine Bouw op.
26 januari 2019 | Fonds Alphenzaal | Vuile Huichelaar |Lekker meeblèren in een zaal vol vrouwen…. Na afloop genieten een spetterend optreden van Delise.
27 januari 2019 | Fonds Alphenzaal | Raak! |Er komt een leuke meidengroep, dat is zeker niet mis! U bent vanaf 12.00 uur welkom voor ons Open Huis met veel activiteiten. 
Op zondag 27 januari 2019 openen wij de deuren voor een Open Huis met heel veel activiteiten!

* u betaalt € 10,- voor uw kaartje en € 3,35 voor uw (pauze)drankje en garderobe de totaalprijs van een theaterweekendkaartje is € 13,35

VIP-KAARTactie BankGiro Loterij
Van 7 t/m 11 januari 2019 kunnen VIP-KAARThouders maximaal 2 vrijkaarten bestellen voor een van de voorstellingen van het Nationaal Theaterweekend. De kaarten zijn online, per telefoon of bij de kassa te bestellen. Per voorstelling is hiervoor een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op=op. N.B. Bij de kaartcontrole op de dag van de voorstelling dient een geldige BankGiro Loterij VIP-KAART getoond te kunnen worden.
LET OP:  Voor deze voorstelling zijn geen kaarten meer beschikbaar voor VIP-KAARThouders.

U kunt hier uw reactie plaatsen
za 26 jan 2019

Aanvang 20:30 uur

Kaarten € 13,35

Twitter

Kalender